U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

NAZOMERKLANKEN

Aangepaste maatregelen

Gepost 2020/10/30

Aangepaste maatregelen per 14 oktober

Met ingang van woensdag 14 oktober om 22.00 uur is een gedeeltelijke lockdown van kracht om de exponentiële verspreiding van COVID-19 af te remmen. Voor de koorsector zijn de gevolgen beperkt. Voor meer informatie klik hier

Lees de rest van deze post »

In Memoriam CMK lid Piet Diederen

Gepost 2020/10/30

In Memoriam Piet Diederen (CMK-lid)


Op 25 september 2020 is ons CMK-lid Piet Diederen overleden op 92 jarige leeftijd.
Piet was 39 jaar lid van het CMK en zong trots als Bas 1 zijn partijen mee.
Zingen was zijn lust en zijn leven. Tot op hoge leeftijd zong hij op onze Caecilia avonden solo’s of duetten. Overal waar hij kwam, liet hij zijn stem horen.
De laatste jaren zong hij vanwege gezondheidsredenen niet meer actief mee in het koor, omdat hij de repetities niet meer kon bijwonen. Wel sprong hij zo af en toe eens binnen om een praatje te maken met zijn vrienden.
Toen hij 90 jaar werd, gaf hij ’s middags een gezellige koffietafel voor de leden van het CMK. “Nu kan ik er nog zelf bij zijn, straks niet meer” was zijn beweegreden.
Tijdens de Coronaperiode gaf ons koor een klein concertje op de Vroenhof. Piet was daar om te herstellen van een operatie. Piet heeft die middag genoten van zijn koor, niet wetende dat het onze laatste ontmoeting zou zijn.
Wij bedanken Piet voor zijn jarenlange inbreng en voor de fijne persoonlijkheid die hij was.

Lees de rest van deze post »

Blijf op de hoogte

Ontvang belangrijke updates en het laatste nieuws van Kerkrade Zingt wanneer u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief.

Velden gemarkeerd met * zijn vereist.