U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.


 sobornost 2018sobornost 2018

       Sobórnost?

 

Bijzonder gemengd koor

 

Sobórnost bouwt uit

 

 

Limburg is rijk aan koren. In allerlei vormen. Vaak met een gelijksoortig repertoire. Wie naar een bijzonder koor met een apart repertoire zoekt, kan terecht in Kerkrade waar Sobórnost thuis is.

Sobórnost is een gemengd koor dat uitsluitend de bijzondere prachtige Slavisch Byzantijnse liederen op zijn repertoire heeft,

Sobornost is een koor dat onderlinge vriendschap van de koorleden combineert met gezamenlijke liefde voor de bijzondere liederen die gezongen worden: van kerkelijke werken tot volksliedjes, van het Russische Onze Vader tot het wereldberoemde Kalinka.

Het koor, geleid door de enthousiaste dirigent Wiel Bonten, kent zeer veel supporters van wie er velen geregeld naar concerten komen luisteren. Sobórnost timmert dan ook hard aan de weg.

Als u eerst thuis kennis wil maken met het koor dan kijk eens op de website www.sobornost.nl.

Wilt u nadere inlichtingen of contact dan kom vrijblijvend op een woensdagavond naar de Wieëtsjaf aan de Kerkraadse Markt, waar het koor repeteert. Tot ziens!

Tot ziens!

Bestuur Sobornost