U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Jongerenkoor Kaalheide is opgericht in 1969.

Het koor telt op dit moment ca. 20 actieve leden. Wij zijn van oorsprong een jongerenkoor, dat in de loop der jaren uitgegroeid is tot een vooral enthousiaste groep mensen van een nogal gevarieerde leeftijd met een gezamenlijke passie voor zingen.

Wij zijn geen echt kerkelijk koor, maar luisteren wel gemiddeld 1 keer per maand een H. Mis op in de St. Jozefkerk te Kaalheide.

Wij hebben een zeer divers repertoire, dat voor het merendeel bestaat uit liederen en moderne songs met een boodschap. Dat kan een kerkelijke boodschap zijn, maar ook een boodschap van bijvoorbeeld liefde of vrede. Wij zingen geen klassiek kerkelijke liederen, maar vooral songs en liederen waar we zelf plezier in hebben.

We repeteren in de regel op vrijdagavond van 19.00 tot 20.00 uur in de St. Jozefkerk te Kaalheide, vooral omdat daar onze oorsprong ligt en  bovendien is de akoestiek perfect. 

Iedereen is uiteraard welkom om eens te komen kijken en/of luisteren of eens mee te zingen.

 

Het bestuur van ons koor bestaat uit de volgende personen:

Voorzitter/penningmeester: Bertie Vermeersch-Dortants

Secretaris: Monique Steijvers-Hillebrand.

De muzikale leiding en begeleiding is in handen van Anita Krings.

 

Het secretariaat van ons koor:

Jongerenkoor Kaalheide

T.a.v. M. Steijvers

Romeinenstraat 9

6466CK Kerkrade

Telefoon: 045-5420508

Mail: m.steijvers@hotmail.com

 

Wij zijn aangesloten bij Code-Music.

Bankrelatie: Regiobank. Bankrekeningnummer: NL 64 RBRB 0979555418 Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 14079691